Aanpassen Skin Directadmin

In de nieuwe Directadmin is het voor resellers mogelijk geworden de skin met een eigen logo uit te rusten, op deze manier kunt u zelf het controlepaneel voorzien van uw logo.  Dat werkt als volgt:

1. log in op het controlepaneel met uw reseller login.
  2. Na het inloggen klikt op Reseller tools:
    inloggen en resellertools
  3. Daarnaast klikt u op Skinmanager
  4. Om de nieuwe skin te activeren selecteert u eerst de skin ‘evolution’  en daarna klikt u op ‘apply to all users’, wilt u het eerst testen voor u zelf en de gebruikers nog met de oude skin laten werken dan klikt u natuurlijk op ‘apply to me’
    reseller tools screenshot
  5. Om het logo aan te passen klikt u op het potloodje achter het evolution logo, u komt dan in het volgende scherm:

Natuurlijk voor u kunt uploaden moet u eerst het directadmin logo verwijderen. Dat doet u door op het X in de afbeelding te drukken. Hierna kunt u door in het vak te klikken een nieuwe logo uploaden:
  6. Waarschijnlijk krijgt u na het uploaden een foutmelding, u dient op dit moment de pagina te refreshen, daarna ziet u het door u ge-upload logo in beeld verschijnen.