Afwezigheidsbericht instellen

1. Log in op DirectAdmin, het control panel van uw hostingpakket. Dit doet u door uw gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor in te vullen op http://www.uwdomeinnaam.xx:2222
    In plaats van uwdomeinnaam.xx typt u uw domeinnaam.
  2. Klik onder het kopje E-mail Management op Vacation Messages.
  3. Klik op Set Vacation Message.
  4. Vul het volgende venster in.
    Vacation Account: het e-mailaccount waarop het bericht wordt ingesteld.
    Vacation Message: het bericht dat gestuurd moet worden.
    Vacation Start en Vacation End: de begin- en einddatum voor het bericht. U kunt kiezen voor de ochtend (Morning), middag (Afternoon) of avond (Evening) van een bepaalde dag (maand – dag – jaar).
    Naast Current Server Time staat welk dagdeel nu van toepassing is.
  5. Klik op de knop Create.