Android Mobiele Telefoons Instellen

Om e-mail in te stellen op je android toestel is het volgende nodig:

• De gegevens van uw email account bij Kyzoe.be
  • Inloggegevens van de in- en uitgaande mailservers.
  • Een werkende internetverbinding.

Mail instellingen

POP / IMAP imap
Inkomende server mail.uwdomeinnaam.ext
Inkomende poort 143
SSL (beveiliging) inkomend nee
Uitgaande server mail.uwdomeinnaam.ext
Uitgaande poort 587
SSL (beveiliging) uitgaand none
Inloggen vereist ja

Uw email instellen op een android Smartphone
Ga naar uw mail-app, kies instellingen en voeg een nieuw email-account toe.

• Als er nog geen e-mailaccount is ingesteld kan er meteen begonnen worden met aanmelden. Zo niet, doe dan het volgende:
  • Bij een Samsung toestel: kies de menu toets, kies instellingen en selecteer het plus teken rechts boven in het scherm.
  • Bij een HTC toestel: kies de menu toets en kies nieuw account.
  • Bij een LG toestel: kies de menu toets en kies nieuw.
  • Bij een Sony toestel: kies de menu toets of het opties-teken, kies instellingen en vervolgens account toevoegen.

Kies voor imap.

• Vul je volledige email-adres en wachtwoord in. Kies vervolgens voor ‘handmatig instellen’.
  • Vul in het inkomende instellingen scherm onderstaande gegevens in:

Gebruikersnaam: email
Wachtwoord: uw email-wachtwoord
Inkomende server: mail.uwdomein.be
Inkomende poort: 143
Beveiligingstype: none

• Kies ‘volgende’.
  • Vul in het uitgaande instellingen scherm onderstaande gegevens in:

Uitgaande server: mail.uwdomein.be
Uitgaande poort: 587
Beveiligingstype: none
Inloggen nodig: ja
Gebruikersnaam: email
Wachtwoord: uw email-wachtwoord