Domeinnamen toevoegen aan uw hosting account

U kunt meerdere domeinnamen toevoegen aan uw hostingaccount. Deze domeinnamen kunt u laten verwijzen naar een ander domein, maar u kunt er ook een website op zetten.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Uw Account / Your Account op Domeininstellingen/Domain Setup.

Directadmin panel add other domein

Klik op Voeg een domein toe / Add Another Domain.

Typ in het volgende venster de domeinnaam en klik op de knop Maak / Create.
N.B. Indien nodig kunt u limieten instellen voor de hoeveelheid bandbreedte en schijfruimte die de domeinnaam mag gebruiken. Ook kunt u aangeven of de domeinnaam SSL, CGI of PHP rechten krijgt

1. De nieuwe domeinnaam is nu ingesteld. Klik op de knop Home.
  2. U moet nu kiezen welke domeinnaam u wilt beheren. Dit is nu zo, telkens als u op de knop Home klikt en telkens als u inlogt op DirectAdmin moet u die keuze maken. Maak uw keuze.
  3. Aan de rechterkant van het venster, onder Huidig domein / Current Domain, ziet u altijd welke domeinnaam u aan het beheren bent.