Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Opzeggingen dienen uiterlijk 30 dagen voor de verlengingsdatum binnen te zijn. De verlengingsdatum ziet u terug in uw Klantenpaneel. Zie ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over annulering en verwante voorwaarden.

Er zijn twee mogelijkheden om uw abonnement op te zeggen:

1. U kunt via uw klantenpaneel opzeggen, hiertoe gaat u naar de diensten sectie op de site en klikt op mijn services, achter elke dienst zie u een knop (Bekijk details) in het dropdown menu kiest voor vraag opheffing aan. LET OP: DOMEINNAMEN dienen apart opgezegd te worden !!

2. Schriftelijke opzeggingen kunnen per post, fax of ingescand aan ons worden ingezonden.