Inloggen in WordPress

Inloggen op een door ons geïnstalleerde WordPress is zeer simpel, door middel van de onderstaande stappen zal het zeker lukken.

• Ga naar je eigen domeinnaam en type daarachter wp-admin en druk enter. Als voorbeeld neem het domein demo.kyzoe.be/wp-admin.
  • Wanneer je stap 1 hebt uitgevoerd dan krijg je het inlog scherm van WordPress te zien. Om in te loggen voer je je gebruikersnaam in gevolgd door je wachtwoord en klik je op Inloggen.
  • Wanneer je succesvol bent ingelogd dan kom je allereerst uit in het Dashboard van WordPress.