Is mijn betaling ontvangen ?

Betaalstatus factuur

Je vindt een actueel overzicht van je (openstaande) facturen op de frontpage van je klantenpaneel. Hier zie je de betaalstatus van je factuur achter je factuurnummer staan.

Wanneer je factuur op ‘Unpaid’ staat, kun je de factuur direct betalen door te klikken op een van de twee betaal knoppen eronder te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving waar je de betaling kunt voldoen via een van de aangeboden betaalwijzen.

Herinnering en aanmaning

Kyzoe Media Services hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Hebben wij je betaling op de 15e dag nog niet ontvangen, dan versturen wij een herinnering per e-mail. Zorg er altijd voor dat je correcte e-mailadres bij ons bekend is, want deze herinnering ontvang je alleen per e-mail. Je kunt je e-mailadres wijzigen in Klantenpaneel.

Bij het versturen van een eventuele tweede en derde (tevens laatste) herinnering brengen wij per herinnering € 6,- herinneringskosten bij je in rekening. Dit bedrag tellen we op bij het openstaande factuurbedrag.

Het versturen van facturen, herinneringen en aanmaningen verloopt automatisch. Mocht één van deze berichten je betaling kruisen, dan kun je deze vanzelfsprekend als niet verzonden beschouwen.