Jetpack activeren

Voor sommige functies wordt de Jetpack plugin gebruikt van WordPress. Om hier gebruik van te maken is het nodig om deze eerst voor jouw website te activeren.

1. Log in en ga naar Jetpack in het menu.
  2. Klik op de knop Jetpack verbinden.
  3. Log vervolgens in met je WordPress.com account gegevens. Klik daarna op Aprove.
  4. De site wordt nu verbonden met jetpack, hierna kan je nog kiezen voor een betaald of gratis account, in dit voorbeeld kiezen wij het gratis account.
  5. Na het kiezen van het gewenste pack en de eventuele betaling wordt u terug gestuurd naar uw site. OP uw site wordt u uitgenodigd de aanbevolen opties te activeren, wij slaan dit over omdat de verschillende functie later apart geactiveerd kunnen worden.
  6. Nadat u alle stappen heeft overlopen komt u teru in het dashboard van Jetpack.