Wachtwoord wijzigen van een email account

Het wachtwoord van een e-mailbox kan op verschillende manieren gewijzigd worden.

• Via DirectAdmin
    Deze methode kan gebruikt worden voor beheerders die toegang hebben tot DirectAdmin.
  • Via een speciale link
    Als er geen toegang is tot DirectAdmin. Het oude wachtwoord is nodig om het wachtwoord te wijzigen.
  • Via een ticket aan onze helpdesk.
Via DirectAdmin
  1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje E-Mail Management op E-Mail Accounts.
  3. Klik bij het e-mailadres in de kolom Password/Quota op Change.
  4. Vul in het volgende venster het nieuwe wachtwoord in.
  5. Klik op de knop Modify.

Via een speciale link

1. Ga naar www.uwdomeinnaam.nl:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD
    In plaats van uwdomeinnaam.nl typt u uw domeinnaam.
  2. Vul de velden in.
    Email Addres: het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.
    Old Password: het oude wachtwoord.
    New Password: het nieuwe wachtwoord.
    Re-Type Password: nogmaals het nieuwe wachtwoord.
  3. Klik op de knop Change Password.
    Er verschijnt nu een bevestigingsscherm en uw wachtwoord is gewijzigd. Vergeet niet om de inloggegevens van uw e-mailprogramma te wijzigen!

Via een ticket aan de helpdesk.

1. klik hier om een ticket te versturen naar de helpdesk