Welke gegevens heb ik waar nodig?

Welke gegevens heb ik nodig?

Hieronder volgt een overzicht van alle gegevens die betrekking hebben op jouw hostingaccount en links naar de pagina’s met informatie over die bepaalde dienst. In dit overzicht wordt ervan uitgegaan dat je domein ‘uwdomein.be’ is. Deze kan je natuurlijk vervangen door jouw eigen domeinnaam.

Klantenpaneel

Adres https://clients.kyzoe.be
Gebruikersnaam Je email adres waarmee je bij ons geregistreerd bent
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord

DirectAdmin

Adres http://jedomein.nl:2222
Gebruikersnaam je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld uwdomein)
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord

FTP

Protocol FTPES (explicit SSL)
Host ftp.uwdomein.be Poort 21
Gebruikersnaam je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld uwaccount)
of naam@uwdomein.be als je een apart FTP-account aan hebt gemaakt
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord
Uploadmap /public_html/ of als je SSL gebruikt private_html
Bestandsnaam startpagina index.htm, index.html of index.php (in kleine letters)

E-mail

Servertype POP3 of IMAP4
Inkomende POP3-server mail.uwdomein.be Poort (SSL) 995
Inkomende IMAP-server mail.domein.be Poort (SSL) 993
Uitgaande SMTP-server de mailserver van je provider of mail.uwdomein.be Poort (SSL) 465
Gebruikersnaam naam@uwdomein.be als je een e-mailaccount aan hebt gemaakt
of de gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld uwaccount)
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord
SSL gebruiken ja (géén STARTTLS, niet voor de mailserver van je provider)
SMTP-server authenticatie ja

Database

Host localhost
Gebruikersnaam je DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een ‘_’ en de gekozen gebruikersnaam, bijvoorbeeld uwaccount_naam
Wachtwoord het wachtwoord dat je hebt gekozen bij het aanmaken van de database
Databasenaam je DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een ‘_’ en de gekozen naam, bijvoorbeeld uwaccount_naam