WordPress updaten

Bij WordPress werken ze voortdurend aan kleine en grote updates. Kleine updates worden vaak beveiligingslekken gedicht en zorgen ze voor extra stabiliteit. Met grote updates wordt jouw WordPress systeem vaak voorzien van extra functionaliteit. Ook plugins worden regelmatig bijgewerkt en komen er nieuwe updates uit. Het is erg belangrijk dat jouw website up-to-date is. Dit voorkomt eventuele aanvallen van hackers op het internet maar ook dat WordPress blijft werken in nieuwe browsers en systemen.

Hoe weet ik wanneer er een nieuwe update beschikbaar is?

Nadat je bent ingelogd zie je boven in het scherm een melding staan. Deze zal er ongeveer zo uitzien:

Als je een dergelijke melding ziet staan dan is het mogelijk om je WordPress installatie te updaten.

Het update proces

Je kan een mail sturen naar support@kyzoe.be en vragen of jouw website geüpdate kan worden. Er zal eerst een volledige backup van de huidige website worden gemaakt. Vervolgens wordt de nieuwe versie geïnstalleerd. Wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn voor de gebruikte plugins dan worden deze ook bijgewerkt.

Update laten uitvoeren.

Kyzoe heeft een apart programma op je website continu up to date te houden, voor maar 15€ per maand houden wij je website up to date onderhouden wij de site en beveiligen we je site. Meer weten? mail ons.